2021-07-24 07:19

Olivia Steer, despre gestul lui Viorel Cataramă de a se autoinfecta cu COVID-19: „Mi-a câştigat RESPECTUL!"

 |  00:31
Olivia Steer, despre gestul lui Viorel Cataramă de a se autoinfecta cu COVID-19: „Mi-a câştigat RESPECTUL!"

Olivia Steer, cunoscută pentru lupta sa antivaccinare, îl laudă pe Viorel Cataramă pentru iniţiativa sa de a se infecta voluntar cu coronavirus, şi-l cataloghează pe omul de afaceri drept erou.

„Ce poveste fabuloasă, demnă - aş zice - de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai bună peliculă, şi regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei“, a scris Steer pe contul ei de Facebook.

Mai mult decât atât, prinsă într-o discuţie cu susţinătorii ei, Olivia Steer l-a numit „erou“ pe Cataramă: „Tot ce îmi doresc e să urmăresc cum va lupta eroul (acum că şi-a descoperit vocaţia mitică) cu toţi balaurii corupţiei şi minciunii şi cum îi va învinge pe toţi. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să văd, în sfârşit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: «Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrăţindu-se» şi aşa mai departe şi aşa mai departe. Viorel Cataramă mi-a câştigat categoric atenţia. Şi respectul!“.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE