2024-04-18 09:07

Oana Mizil, REACȚIE după ce Marian Vanghelie a fost văzut cu altă femeie

 |  19:05
Oana Mizil, REACȚIE după ce Marian Vanghelie a fost văzut cu altă femeie

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după 11 ani de relație în luna noiembrie a anului trecut. Fosta parteneră a fostului primar a mărturisit că este mult mai liniștită de când este singură și a comentat imaginile in care fostul ei iubit a fost văzut in compania altei femei.

De curând, Oana Mizil și fiica sa, Maria, au fost împreună în vacanță, în Italia, unde s-au bucurat de fiecare moment petrecut împreună.

Cât despre o împăcare, Oana nu știe ce se va întâmpla pe viitor. Acum, Marian Vanghelie se înțelege mult mai bine cu mama fetiței sale și păstrează o relație civilizată.

„Suntem bine, și eu, și fetița. Tot timpul vorbesc cu Marian la telefon despre fetiță. Vorbim mai des decât înainte și ne înțelegem mai bine. Nu știu dacă o să ne mai împăcăm, asta doar Dumnezeu știe ce o să fie cu noi. Eu sunt bine așa cum sunt. Tocmai ce am venit dintr-o vacanță, de câteva zile. Am fost cu fata în Italia, am fost puțin și la schi. Ne este bine așa. În orice caz, suntem mult mai liniștite”, a declarat Oana Mizil pentru Click!

Recent, politicianul a fost surprins în compania unei alte femei, la un restaurant din București. Oana Mizil știe cine este femeia cu care Marian Vanghelie s-a întâlnit în oraș și spune că acesta nu și-a făcut o nouă relație:

„Despre acele imagini care au apărut cu Marian pot să spun că o cunosc pe acea doamnă. Au avut doar o întâlnire de lucru, nu este problemă.”

De ce s-au despărțit Oana Mizil și Marian Vanghelie

„Suntem într-o perioadă… Nouă ne place să spunem de pauză, să ne regăsim. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult să văd prin ce trece. E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările, el oricum este un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă am speranța că vine o minune peste noi și că va fi acasă cu noi, nu acolo unde vor să îl bage unii, și să formăm din nou o familie”, spunea Oana Mizil la Kanal D, anul trecut.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-01



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE