2020-11-26 03:04

NUNTĂ SECRETĂ. Prinţesa Beatrice s-a căsătorit, în prezența reginei Elizabeth a II-a

 |  18:30
NUNTĂ SECRETĂ. Prinţesa Beatrice s-a căsătorit, în prezența reginei Elizabeth a II-a

Prinţesa Beatrice s-a căsătorit cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi în cadrul unei ceremonii private la care au participat regina Elizabeth a II-a şi rude apropiate, anunţă BBC.

Nepoata reginei Marii Britanii trebuia să se căsătorească pe 29 mai, dar a amânat planurile de nuntă din cauza pandemiei de coronavirus.

Iniţial, regina urma să organizeze o recepţie la Palatul Buckingham, dar aceasta a fost anulată pentru a evita "riscuri inutile".

“Ceremonia privată de căsătorie a prinţesei Beatrice cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi a avut loc la ora 11:00, vineri 17 iulie, la Capela Regală ce poartă hramul tuturor sfinţilor din cadrul Royal Lodge, Windsor”, conform unui comunicat al Palatului Buckingham.

Beatrice, 31 de ani este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson, scrie news.ro.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și soțul acesteia, Filip, ducele de Edinburgh, au fost prezenți la acest eveniment. În total, la ceremonie au asistat aproximativ 20 de persoane.

Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018, potrivit stiripesurse.ro.

În Marea Britanie sunt permise nunţile începând din data de 4 iulie, cu o limită de participare de 30 de persoane care trebuie să respecte distanţarea socială, mai notează Reuters.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE