2020-12-02 10:39

Nou. Fiica lui Dem Rădulescu într-o scenă cu NUDITATE poetică

 |  20:07
Nou. Fiica lui Dem Rădulescu într-o scenă cu NUDITATE poetică

“Mi-am pus probleme de natură practică. Mi-am asumat de la început scena asta. Am avut o oarecare emoție“. Astfel definește Irina Rădulescu - fiica lui Dem Rădulescu, debutul în primul ei film.

Este vorba despre thriller-ul „Urma“ (https://www.youtube.com/watch?v=Js9nWMozzgk), primul lungmetraj al actorului și regizorului Dorian Boguță. Irina se referă, mai exact, la una dintre aceste scene din film și anume cea de nuditate. Personajul pe care îl întruchipează este Ana, personajul feminin central din „Urma“. „Scena cu nuditatea a fost concepută într-un mod poetic. Nu e ceva explicit, e într-un abur, în baie. Mi-am pus probleme de natură practică. Mi-am asumat de la început scena asta. Am avut o oarecare emoție“, a mărturisit actrița pentru Unica.ro. Actriță de teatru, Irina (33 de ani) a copilărit printre artiști, mama sa fiind actrița Adriana Șchiopu.

Dem o ținea de mână și cutreierau străzile noaptea

Irina a debutat în teatru pe la vârsta de șase ani și a apărut în emisiuni de televiziune împreună cu tatăl ei, Dem Rădulescu. Când s-a născut Irina, Dem avea 55 de ani. Nașa ei a fost Gina Patrichi. Irina a rămas orfană de tată la vârsta de 14 ani. “Tata era atât de iubit, că ieșeam la plimbare noaptea, ziua era asaltat de admiratori. Mergeam mult pe jos, noaptea. Mă ținea de mână; și cutreieram străzile, că eu sunt o mare iubitoare a mersului pe jos – la fel era și tata. Și am rămas cu o slăbiciune a plimbărilor noaptea, ceea ce nu e cel mai sigur lucru. Dar noaptea a rămas un sfetnic bun pentru mine”, spunea Irina într-un interviu acordat recorder.ro.

Irina poate fi văzută în film din 6 martie

Din 2008 evoluează pe scena Teatrului Mic din București, în roluri precum Miranda (în „Furtuna“, de William Shakespeare, regia Cătălina Buzoianu, 2008), Hermia (în „Visul unei nopţi de vară“, după William Shakespeare, regia Gelu Colceag, 2011), Celia (în „Volpone“, după Ben Jonson, regia Vlad Cristache, 2013), Nina (în „…ESCU“, de Tudor Muşatescu, regia şi versiunea scenică Doru Ana, 2018), Camille l’Espanaye (în „Nevermore“, după Edgar Allan Poe, regia Dragoș Galgoțiu, 2019).

Filmul „Urma“, în regia lui Dorian Boguță, va putea fi văzut în cinematografele din România din 6 martie și e distribuit de Transilvania Film. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE