2024-04-24 23:12

Nicu Alifantis îi ia apărarea lui Dan Bittman: "Se pare că e mai bine Să NU AI PĂRERI în țara asta!"

 |  21:40
Nicu Alifantis îi ia apărarea lui Dan Bittman: "Se pare că e mai bine Să NU AI PĂRERI în țara asta!"

Nicu Alifantis s-a declarat deranjat de amploarea scandalului și de linșajul mediatic la care a fost supus din anumite direcții Dan Bittman. Mai ales că Bittman nu a pus sub semnul întrebării existenţa virusului sau epidemia, ci doar anumite statistici controversate şi o parte dintre restricţii.

”Iată că tradiţionala solidaritate a breslei nu se dezminte. Nu-i aşa, Dane?

Şi ce dacă rock-ul a fost dintotdeauna protestatar?…

Chiar nu mai contează. Se pare că e mai bine să nu ai păreri în ţara asta!”, a scris Nicu Alifantis pe Facebook

Si Dan Negru şi-a exprimat părerea pe reţelele de socializare cu privire la declaraţiile artistului. Vedeta Antena 1 mărturiseşte că marii solişti rock au avut mereu opinii controversate, însă e de părere că showbizul românesc este plin de artişti ”fără opinii”, indiferent dacă sunt pro sau conta.

„Rockul a avut mereu opinii! Bune, proaste, nu contează… Pentru că a fost o opinie, «God Save The Queen»a lui Sex Pistols a fost interzis de însăşi bastionul libertăţii: BBC! Nu mi-aş imagina U2, Bob Dylan, Rolling Stones, Beatlesii, fără opinii. Despre asta e rockul! Pe tricoul lui James Hetfield de la Metallica scrie : «Trăiesc, nu doar exist» şi declaraţiile politice controversate ale lui Bono au dat multe breaking news-uri.

Madonna a pus pe jar America când a postat in vară pe Instagram o teorie a conspiraţiei legată de vaccin şi Annie Lennox de la Eurythmics i-a răspuns dur lansând o polemică in showbizul american. Unii cred, alţii nu! Ştiu, America e altă ligă, dar uitaţi-vă atunci la showbiz de lângă noi, ticsit de opinii: ungurii au trupe rock-politice (Karpatia e interzisă în România şi Slovacia), sârbii cu Bora Dordevic de la Riblija Corba sau cu Bijelo Dugme au stârnit multe controverse sociale.

Showbizul românesc e fără opinii. E despre Sala Palatului şi «mânuţele in aer». Aşa cum Annie Lennox sau Bon Jovi au contrazis-o pe Madonna, tot aşa nimeni din showbiz-ul românesc nu a avut vreo părere despre Bittman. Pro sau contra. Pentru că showbiz-ul românesc e despre «hai, mânuţele in aer». Postarea asta nu e pro sau contra Bitman! E despre «mânuţele in aer»….”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Mugurel Vrabete de la Holograf, reacţie după declaraţiile colegului Bittman

Colegul său de trupă a declarat: "E momentul să spun ceva. Dan Bittman este prietenul şi colegul meu de peste 33 de ani. O vârstă biblică, pentru cine are cunoştinţe în domeniu. Aveţi dreptul la părerile dumneavoastră, dar nu înţeleg de ce oricine are alte păreri decât varianta oficială este automat incriminat. Ziarul Scânteia a închis redacţia de mult. Cu riscul infatuării, vă spun că am un IQ peste medie, am absolvit facultăţi şi mastere. Mie îmi pute ceva şi cred că multora la fel.

Nu pot să trag concluzii, pentru că nu am date corecte dar, ca un om care a intrat şi la Matematică, şi care a absolvit Arhitectura, atunci când între cauze, măsuri şi efecte nu se pupă ceva, mie îmi pute a neştiinţă, a impostură, fie şi a conspiraţie. Aşadar, cei care îl atacă pe Dan vor fi eliminaţi din lista mea. Vă doresc succes cu părerile dumneavoastră, dar nu am chef să le ascult. Pandemie plăcută"

Dan Bittman: "Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu"

Dan Bittman şi-a spus părerea fără vreo reţinere referitoare la pandemia de coronavirus. El consideră că în România „nu se moare de COVID”, ci „se vindecă de COVID”, invocând în susţinerea teoriei sale cele peste 130.000 de persoane care au fost declarate vindecate. Cântăreţul a afirmat că nimeni nu poate spune care este, de fapt, bilanţul deceselor provocate de acest virus. Nici măcar medicii, întrucât nu efectuează necropsiile în momentul în care pacienţii se sting pe paturile de spital.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinţi, dar nu pot să înghit informaţie fără discernământ", a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

"Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate şi acelea. În primul rând e miza să existe starea asta în care se pot achiziţiona tot felul de drăcii fără licitaţie, şi poliţia e mulţumită că e lumea liniştită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor".

"Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de Covid cu aspirină şi i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un duşman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanţă o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, aşa am fost învăţat".

"E vorba şi de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi laşi să vină cu mască la concerte? Am gura spurcată şi îmi permit să spun orice. Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiţii degradante. Nu se poate aşa ceva, este prea mult”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE