2024-04-19 03:40

Nicolae Botgros, primele declarații după MOARTEA soției: "Am rămas singur și SĂRAC"

 |  22:29
Nicolae Botgros, primele declarații după MOARTEA soției: "Am rămas singur și SĂRAC"

Nicolae Botgros trece prin momente cumplite după ce soția lui s-a stins din viață. În acest sens, dirijorul a povestit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat partenera sa de viață înainte să se stingă și a mărturisit chiar că a suferit trei intervenții chirugicale în aproape două săptămâni.

„Trei intervenții. Timp de două săptămâni aproape. Dacă vorbim așa, pe data de 8 iulie ne-am dus la control, pe dat de 11 a operat-o după care peste patru zile a urmat a doua intervenție, după patru zile a urmat și a treia intervenție și, practic, după a doua intervenție nu am mai avut cum să vorbesc cu ea fiindcă era în comă. A avut cancer la colon, dar în afara cancerului pe care îl avea ea era foarte avansat, deja avansa în stadiul de metastază, ea avea diabetul ei de vreo 20 și ceva de ani”, a spus Nicolae Botgros pentru spynews.ro.

De asemenea, Nicolae Botgros a spus cu durere în suflet că deși are persoane care îi sunt alături în aceste grele momente, simte că a rămas singur și sărac din cauza faptului că soția sa îi lipsește pe cât se poate de mult. Totodată, artsitul a trăit alături de soție lui o mare parte din viață, căci se cunoșteau de la 15 ani și împreună au avut o căsnicie de 50 de ani.

„Sunt oameni, dar cum să vă spun, dacă mă credeți cu adevărat, parcă nu aș avea nevoie de nimeni acum pentru că așa am rămas de singur și de sărac, ea îmi lipsește fiecare secundă din fiecare minut. Eu am trăit cu ea 40 de ani, 50 de ani de căsnicie și ne cunoaștem de 53 de ani de la 15 ani jumătate ne cunoaștem”, a mai adăugat Nicolae Botgros.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE