2020-11-26 02:44

NICO se află în IZOLARE, după ce a intrat în contact cu o vedetă infectată cu COVID-19

 |  00:18
NICO se află în IZOLARE, după ce a intrat în contact cu o vedetă infectată cu COVID-19

Nico a făcut testul COVID-19, acesta a ieșit negativ, însă trebuie să rămână în izolare 14 zile, după ce a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistată pozitiv.

”Din cauza unor probleme idependente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi (n.r. duminică, 21 iunie) a spectacolului concert <> a fost suspendată.  Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistatată cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ”, a anunţat conducerea Teatrului pe pagina oficială de Facebook.

Echipa "Te cunosc de undeva" trece prin momente cumplite

Din echipa "Te cunosc de undeva", care s-a reunit să filmeze cel de-al 15-lea sezon, au fost confirmați cu coronavirus Marcel Pavel (60 de ani), Ozana Barabancea (51 de ani), Andrei Ștefănescu (42 de ani), Toto Dumitrescu (22 de ani), Alina Pușcaș (34 de ani) și Adriana Trandafir (64 de ani) au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Toți, în afară de Alina Pușcaș, sunt internați la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală. Prezentatoarea Alina Pușcaș a stat 4 zile la Spitalul Militar de Campanie ROL II, insa a fost externata dupa 2 teste negative.

Ceilalți concurenți de la "Te cunosc de undeva" se află în izolare și au lăsat pe Instagram mesaje de încurajare pentru colegii lor mai ghinioniști.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE