2021-04-15 11:44

Nelu Ploieșteanu, condus pe ULTIMUL DRUM. Familia acuză o batjocură la adresa artistului

 |  13:59
Nelu Ploieșteanu, condus pe ULTIMUL DRUM. Familia acuză o batjocură la adresa artistului

Rudele lui Nelu Ploieşteanu au ridicat trupul artistului de la INML, miercuri dimineața. Familia refuza sa îl îngroape în condiţiile impuse de autorităţi în cazul deceselor provocate de COVID-19 dar, după ce au încercat tot ce se putea, nu au reușit să obțină o aprobare pentru înmormântare după regulile creștinești.

Familia consideră că ceea ce se întâmplă este o batjocură la adresa artistului. Fiicele artistului au insistat să se recolteze probe pentru a se demonstra că trupul tatălui lor nu mai reprezintă un pericol de infectare și pentru a obține o derogare că să poate organiza înmormântarea celebrului cântăreț după datină creștină.

UPDATE: 12:30 Scandal lângă sicriul lui Nelu Ploieşteanu, care a fost luat în această dimineaţă de la Institutul de Medicină Legală. Împietrite de durere, rudele cântăreţului sunt revoltate că nu îl pot înmormânta fără reguli de COVID. Înainte de a fi dus la cimitir, trupul a fost trecut prin faţa casei în care a trăit atâtea clipe fericite alături de cei dragi, informeaza Antena 3.

UPDATE 11:00 Trupul neînsuflețit al artistului a ajuns acasă. Nu va există o slujba cu priveghi pentru îndrăgitul cântăreț, din privina regulilor COVID-19. Sicriul va fi dus de acasă la cimitrul Străulești.

Trupul neînsuflețit al artistului va fi dus de la INML spre casă, apoi la cimitirul Străulești unde va fi înmormântat.

A fost scandal la IML, când familia artistului a mers marți să ridice trupul neînsufleţit al lui Nelu Ploieșteanu

Au trecut cinci zile de când artistul a decedat, iar trupul neînsuflețit era, marți, în continuare la IML.

Familia lui Nelu Ploieşteanu a cerut ca artistului să i se facă autopsie

"Cred că este o logică de bun-simţ, pe care poate să o facă şi un copil (...) Am sugerat să se facă această autopsie. Este dreptul fiecărui aparţinător să ştie şi să îşi poată înmormânta tatăl, fratele, sora, soţul, soţia, ferească Dumnezeu copilul, că au fost şi cazuri de astea, aşa cum suntem obişnuiţi, fie că suntem creştini ortodoxi, catolici, orice am fi.

Această cerere pentru autopsie, atenţie, se depunde la morga spitalului şi ajunge la un domn procuror care analizează şi aprobă sau nu. Cererea familiei a fost aprobată. Vineri seară, cadavrul este dus de la Florească la Institutul Naţional de Medicină Legală. De vineri seară până luni dimineaţă, nu a existat absolut nicio informaţie." a povestit Mara Bănică la Antena 3.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-04-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE