2024-04-16 12:05

Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Aceștia au format un cuplu în ultimii 10 ani

 |  12:47
Monica Gabor și Mr. Pink s-au despărțit. Aceștia au format un cuplu în ultimii 10 ani

Monica Gabor și Mr. Pink nu ar mai forma un cuplu, iar această informație o confirmă și un apropiat al fostei soții al lui Irinel Columbeanu.

În presă s-au făcut în ultimul timp numeroase speculații privind relația Monicăi Gabor cu Mr. Pink. Aceasta a părăsit Statele Unite și a mers la sora sa, Ramona Gabor, în Dubai. Mai mult, Monica și-ar fi șters toate pozele de pe rețelele sociale în care apărea Mr. Pink.

"Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații", a declarat Paul Mantea, un apropiat al Monicăi Gabor, pentru playtech.ro.

Se pare că despărțirea este cât se poate reală, iar Monica Gabor i-ar fi înapoiat lui Mr. Pink chiar și bijuteriile pe care le-ar fi primit de la acesta. "Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel", ar mai fi spus Paul Mantea pentru sursa citată.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-29



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE