2021-05-10 01:57

Monica Anghel, detalii inedite despre metoda ei de IMUNIZARE, care a salvat-o și de COVID-19

 |  00:01
Monica Anghel, detalii inedite despre metoda ei de IMUNIZARE, care a salvat-o și de COVID-19

Monica Anghel a explicat, joi, la Sinteza zilei, cum a primit vestea că Marcel Pavel este infectat cu noul coronavirus. Artista, care este și jurat în show-ul Antena 1 "Te cunosc de undeva", crede că în cazul ei a funcționat modul său "spartan" de imunizare.

"Suntem cu toții, cei care am ieșit negativ la testarea respectivă, aproape de ei, ne gândim la ei și le dorim din tot sufletul nostru să fie sănătoși și să vină cât mai repede acasă să putem să ne distrăm din nou împreună la emisiunea pe care o facem împreună, Te cunosc de undeva", le-a transmis Monica Anghel colegilor săi.

Întrebată dacă i-a fost teamă că s-ar fi infectat și ea, Monica a răspuns:

"Sinceră să fiu, am avut un gând de genul acesta. Doar că Marcel știindu-mă pe mine și fiind prietenul meu de 35 de ani știe că eu sunt mai spartană de felul meu. Eu stau în aer condiționat, ronțăi gheață, beau apă rece, când ploua afară eu mă bag în jacuzzi cu apă fierbinte, după aia intru în piscina rece, după aia intru la saună", a explicat Monica Anghel.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-19Parerea ta...

GHERTOI
20 Iun 2020

BLESTEMUL IMNULUI NATIONAL AL ROMANIE , CINTAT SI CIUNTIT DE CINTARETUL RUSO - TIGANO - CAZACO , IN FATA A 80 000 DE SPECTATORI , PE STADION . ZILELE TRECUTE LA TELEVIZIUNI NU MAI AVEAI LOC DE TIGANU , CU GURA MARE , PE PESTURI . SA INCHIDA POSTURILE RESPECTIVE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE