2024-04-25 13:55

Monica Anghel, DETALII despre starea de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19

 |  21:43
Monica Anghel, DETALII despre starea de sănătate după ce a fost infectată cu COVID-19

Monica Anghel a mărturisit că primele zile au fost foarte complicate pentru ea, căci s-a confruntat cu stări de amețeală, dureri mari de cap și alte simptome care i-au generat o stare permanentă de rău.

Monica Anghel se află de mai bine de o săptămână în izolare, asta pentru că a fost infectată cu COVID-19. Astfel, vedeta a oferit ultimele detalii despre starea sa de sănătate actuală, mărturisind că mai are de așteptat încă șapte zile până când va putea ieși din nou din casă.

„Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus. Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu.

Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele. Sunt bine! Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat Monica Anghel în cadrul unei emisiuni TV.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-30



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE