2022-01-21 00:56

“Moartea din Carpați” nu se potolește. A rămas din nou fără PERMIS, la doar o lună după ce îl recuperase

 |  14:36
“Moartea din Carpați” nu se potolește. A rămas din nou fără PERMIS, la doar o lună după ce îl recuperase

Luptătorul Cătălin Moroşanu, alias “Moartea din Carpați”, a rămas pentru trei luni fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră în afara localității în judeţul Buzău, pe un sector de drum unde viteza maxima admisă era 100 de kilometri pe oră. El a fost amendat și cu 1.305 lei.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

"Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş", precizează IPJ Buzău.

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost confiscat permisul de conducere.

Sportivul, este consilier judeţean în Consiliul Judeţean Galaţi, conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.

Cătălin Moroşanu a mai avut probleme similare în trecut cu Poliția Rutieră. În primăvara acestui an, el a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, iar în 2017 a rămas fără permis, tot pentru viteză excesivă, în județul Vaslui.

 

Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-09-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE