2024-04-25 09:03

Mirela Vaida, ATACATĂ cu un bolovan în timpul emisiunii Acces direct. Cine este agresoarea

 |  19:18
Mirela Vaida, ATACATĂ cu un bolovan în timpul emisiunii Acces direct. Cine este agresoarea

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat o cărămidă în Mirela Vaida. Doar câțiva centimetri au lipsit ca vedeta să fie rănită grav.

Mirela Boureanu-Vaida a spus vineri, după ce a fost atacată în direct chiar în timpul emisiunii, de o femeie cu un bolovan în mână, că primeşte ameninţări în care i se spune că "va plăti toată viața".

"Am chemat Poliția (...). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea.

(...) primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios", a spus Mirela Boureanu-Vaida, imediat după reluarea emisiunii Acces direct.

Poliția a fost chemată de urgență la Antena 1 și femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu o cărămidă, cu intenția clară de a o lovi în cap, a fost reținută. Agresoarea a opus rezistență și nu a fost ușor pentru polițiști să-i pună cătușele. Ulterior, femeia a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia din Bucuresti.

„În jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical. Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept', au prezizat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

Aceeași sursă precizează că femeia ar fi fost internată în spital pe data de 12 martie, având diagnosticul de „retard mintal'.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-19



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE