2022-01-21 00:39

Mircea Badea, ÎNJURAT pe Facebook după ce a atacat-o pe Dana Budeanu

 |  15:51
Mircea Badea, ÎNJURAT pe Facebook după ce a atacat-o pe Dana Budeanu

Mircea Badea a explicat, în emisiunea ”În gura presei”, că ”nu este pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu” și că nu are nicio legătura cu ea. În plus, Badea a povestit ca a primit multe injuraturi si reprosuri dupa ce a atacat-o pe Dana Budeanu pe Facebook. El spune ca nu a fost un atac, insa fanii lui asa au considerat si au reactionat in consecinta.

Dana Budeanu a distribuit, cu două zile în urmă, o postare a Ministerului Sănătății cu privire la faptul că vaccinarea la domiciliu și în ambulatoriile de specialitatea a fost aprobată.

”S-a dat drumul la pix! Deci calmă toată lumea, ok? Calm!

PS: Când am zis eu, în martie, n-au vrut! Să fim și noi ca UK... Să fim și noi cu șefii la lume... Păi cum să fim cu Cîțu la masă cu șefii la lume?”, a scris Dana Budeanu.

În scurt timp, Mircea Badea a făcut un comentariu cu privire la postarea Danei Budeanu: 

”Doamna Budeanu n-ar putea să-și urmeze propriile apeluri la calm? Pare foarte anxioasă!”.

În urma postării, realizatorul TV a primit o mulțime de mesaje de reproș.

”Mi s-a reproșat că am atacat-o pe Dana Budeanu, ceea ce este fals. Eu nu o atac pe doamna Dana Budeanu, nu am nimic cu doamna Dana Budeanu, nicio străbatere. Doar că am văzut că există această percepție pe care vreau să o distrug. Pe ea, pe percepție. Sigur nu sunt în aceeași barcă sau pe aceeași baricadă cu Dana Budeanu. Nu am fost niciodată în același areal de răspândire, nu am avut aceleași preocupări, nu am nicio legătură cu dumneaei. Nu spun nici că e de bine, nici că e de rău! Vă spun doar că unii cred că vâslim împreună într-o direcție… Nu vâslim în aceeași direcție, eu nu, eu sunt pe persoană fizică.

Nu am o luptă comună cu Dana Budeanu. Nu sunt în aceeași barcă cu doamna Dana Budeanu, asta sigur! Nu spun acest lucru ca o chestiune negativă la adresa Danei Budeanu, doar că nu avem nicio legătură. Nu avem aceeași agendă, nu avem aceleași preocupări și, de multe ori, nu avem aceleași puncte de vedere. Pe bază de COVID, sigur nu am aceleași puncte de vedere”, a explicat Mircea Badea.

”Nu înțeleg apelurile la calm. Dar cine nu este calm? Cine este isteric, sau îngrijorat, în sensul panicat? Nu văd așa multă anxietate”, a mai spus realizatorul TV.

”A fost jihad la mine pe Facebook! Au fost tone de reproșuri! Am mai șters din ei cu ocazia asta. Eu nu am același adevăr ca al ei. Am alt adevăr! Dânsa e în tabăra cu ideea că vaccinul este horror, non stop. Eu nu zic așa. Sunt pe persoană fizică”, a subliniat Mircea Badea.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-08-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE