2024-04-25 20:34

Mickey Rourke va filma în România pentru o peliculă regizată de un preot din Oradea

 |  23:23
Mickey Rourke va filma în România pentru o peliculă regizată de un preot din Oradea

Actorul american Mickey Rourke va veni in Romania pe 12 februarie pentru a juca in filmul „21 de rubini”, regizat de preotul si regizorul Ciprian Mega din Oradea, premiat la festivalul din Moscova.

În acest proiect se vor implica staruri internaționale precum Anthony Delon, Elisabetta Pellini și actori români, precum Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul ‘Luptătorul’, unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat pentru Bihoreanul preotul Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului.

Filmările vor începe pe 6 februarie, iar Mickey Rourke se va alătura echipei o săptămână mai târziu. Acestea vor avea loc în mai multe locații din Oradea, cum ar fi apartamente, strada Aurel Lazăr, Teatrul Regina Maria și alte locuri din oraș.

Filmul va avea o distribuție de aproximativ 300 de actori si figuranți, fiind diferit de alte producții românești.

„Vom filma în mai multe apartamente din Oradea, pe strada Aurel Lazăr, vom avea o scenă la Teatrul Regina Maria și în multe alte locuri din oraș”, a spus Mega.

Filmul „21 de Rubine” este ultimul din trilogia cu același nume și include și filmele „Dimineața care nu se va sfârși” și „Glasul care strigă în pustie”. Acesta prezintă o imagine a societății românești după Revoluție.

Povestea urmărește tânăra procuroare Nina, interpretată de Corina Moise, care este nominalizată pentru funcția de procuror general al României. Nominalizarea ei depinde de poziția secretarului de stat al SUA și a reprezentantei Comisiei Europene.

Filmul conține personaje diverse, precum politicieni și preoți, și are scene cu flashback-uri la începutul anilor 2000. Un personaj important face referire la episcopul Sofronie Drincec.

Filmul este scris și regizat de preotul Ciprian Mega, cu producție de Laura Mega și Silviu Ciobanu, imagine de Liviu Mărghitan, producție executivă de Natalia Neag și Kimberly Hines, montaj de Corina Stavilă și sunet de Mihai Bogos.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-02



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE