2024-04-26 00:51

MESAJUL lui Andrei Păunescu, la aflarea veștii că Victor Socaciu a murit

 |  20:30
MESAJUL lui Andrei Păunescu, la aflarea veștii că Victor Socaciu a murit

Fiul regretatului Adrian Păunescu, Andrei, a vorbit, luni, la Antena 3, despre trecerea în neființă a lui Victor Socaciu.

"Doamne, deci eu chiar sunt absolut șocat pentru că nu am știut. Chiar nu am știut așa ceva și nu îmi vine să cred că un om cu care am copilărit și am petrecut atâtea momente extraordinare, și în perioada veche a Cenaclului Flacăra și în ultimii ani, a putut să se ducă", a spus Andrei Păunescu, la Antena 3.

"Dincolo de adevărul că artiștii mari, creatorii mari, nu mor, totuși iată că mor și că nu se poate trece peste un asemenea fapt, că un om care îți cânta, iți vorbea, care era și un creator de evenimente și de instituții, cum era Victor, s-a dus.

Am ținut legătura. A avut mai multe fluctuații în starea lui. La un moment dat a fost o veste că este în stare gravă. Eu am vorbit cu el și presa exagerase, dar uitați că uneori se întâmplă tragedii.

Dar știu că a avut un an greu. S-a îmbolnăvit de COVID imediat după festivalul pe care l-a organizat în martie, la Breaza, și și-a revenit foarte greu dar mă gândeam că vom avea încă multă vreme de lucrat împreună.", a mai spus Andrei Păunescu.

Victor Socaciu a murit. Artistul se afla în spitalul Carol Davila din București de o lună de zile, însă eforturile depuse de medici de a-i salva viaţa au fost în zadar. Acesta urma să împlinească 69 de ani în câteva zile.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-12-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE