2024-04-18 14:09

Meghan Markle este ÎNSĂRCINATĂ! Prințul Harry va fi TATĂ a doua oară

 |  21:43
Meghan Markle este ÎNSĂRCINATĂ! Prințul Harry va fi TATĂ a doua oară

Harry și Meghan, ducele și ducesa de Sussex, așteaptă al doilea copil al cuplului, conform unui purtător de cuvânt al celor doi.

Vestea vine la doar câteva luni după ce ducesa a suferit un avort spontan în vara anului 2020. Un purtător de cuvânt al cuplului Meghan - Harry a spus: „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare.

„Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”.

Odată cu marele anunț, cuplul a făcut publică și o fotografie alb-negru, în care apar amândoi așezați sub un copac, cu Harry sprijinindu-și mâna pe capul lui Meghan, în timp ce ea stă întinsă pe iarbă, cu o mână pe burtica deja vizibilă.

Soţia prinţului Harry a scris despre această experienţă în detaliu, pentru revista NewYorkTimes, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

„Am ştiut, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, că îl pierd pe al doilea”, a scris atunci Meghan.

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat, vara trecută, o proprietate într-o comunitate exclusivistă din California. Cuplul regal locuia deja de șase săptămâni în conacul din orașul Santa Barbara, cunoscut ca fiind casa unor vedete de rang înalt, precum Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres, potrivit antena3.ro.

Conform surselor apropiate cuplului, acesta este locul în care cei doi doresc să se stabilească și să își crească băiețelul, pe Archie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-02-17



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE