2020-12-05 04:16

MĂRTURISIRILE unei bunici despre Mick Jagger

 |  23:10
MĂRTURISIRILE unei bunici despre Mick Jagger

Biograful Chris Andersen scria la un moment dat că Mick Jagger, solistul Rolling Stones s-a culcat cu 4.000 de femei. Acest lucru nu mai e o noutate, iar presa britanică, după ce a numărat că prin patul lui Jagger s-au perindat și Carla Bruni, Angelina Jolie, Uma Thurman, ori Farrah Fawcett, acum are “de lucru” cu altceva…

Actrița Rae Dawn susține că a avut o relație pasională, de scurtă durată, cu Mick Jagger, pe când avea doar 15 ani. Potrivit The Telegraph, relațiile lui Mick Jagger au fost…bine documentate în ultimele șase decenii. “A fost implicat romantic cu multe alte femei, printre care Jerry Hall, Marianne Faithfull și Marsha Hunt”, notează cotidianul britanic. Cu toate acestea, tocmai au apărut detalii despre o  presupusă relație de două zile, în 1977, cu o actriță aspirantă în vârstă de 15 ani. Iată că abia acum, după atâta timp de la acea întâlnire, Rae Dawn, fiica lui Tommy Chong, un comediant, a rupt tăcerea - deși accidental!

I-a scăpat porumbelul!

Doamna Dawn, în prezent  bunică divorțată, a povestit din greșeală despre presupusa relație, într-un interviu înregistrat, pentru  The Hollywood Reporter. Cunoscută pentru rolurile din The Color Purple și Commando, Dawn spune că Jagger, acum în vârstă de 76 de ani, a sedus-o pe când era încă căsătorit cu prima sa soție, Bianca Jagger. Rae spune că Mick nu știa ce vârstă avea ea și nu a întrebat-o. “Avea părul năprasnic. M-am gândit atunci: O, este frumos!".

Ulterior, Rae a apărut cu Mick în videoclipul piesei din 1985, Just Another Night (foto). Rae a mai spus că această scurtă relație a avut loc „într-o altă perioadă,  când atitudinile față de sex erau diferite”. Dar starul rock nu a avut numai scurte relații. Jarry Hall a stat alături de liderul trupei The Rolling Stones mai bine de 23 de ani. De la bun început frumoasa actriță a intrat într-o relație îndelungată cu un om care părea promiscuu – după cum avea să declare ea mai târziu, dar a fost de acord să facă patru copii cu el. Cu toate acestea, cei doi s-au despărțit în 1991.  În mod nesurprinzător, motivul despărțirii a fost faptul că Jagger s-a „încurcat” cu fotomodelul brazilian, Luciana Gimenez.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE