2024-04-20 08:44

Manuela Hărăbor: "Vaccinul NU este recomandat în pandemie. Nu faci decât să ÎNTĂREȘTI virusul"

 |  18:56
Manuela Hărăbor: "Vaccinul NU este recomandat în pandemie. Nu faci decât să ÎNTĂREȘTI virusul"

Actrița Manuela Hărăbor a vorbit despre măsurile luate de autorități în pandemie și despre campania de vaccinare.

„Nu știu cât de remediu poate să fie vaccinul. Am învățat și biologie, și chimie și există un lucru fundamental: vaccinul nu este recomandat într-o pandemie. Virusul este atât de versatil, așa cum se spunea în biologie, nu faci decât să-l întărești. Nu vreau să pierd jumătate de viață inventând roata. Îmi pare rău că nu s-au încercat medicamentele. Decât să încercăm să inventăm ceva, hai să vedem ce funcționează. În anumite țări au făcut asta”, a spus actrița, la Aleph News.

Actrița a povestit că suferă și ea din cauza restricțiilor impuse asupra teatrelor.

„Mă doare când se aruncă vorbe: focare de infecție. Peste tot, în fiecare comunitate au existat cazuri, a fost un procent foarte mic. Un focar înseamnă că într-o săptămână se îmbolnăvește mai mult decât jumătate. Am vrut să-mi spun of-ul și am postat pe pagina de Facebook, mă doare că suntem îngrădiți în ceea ce privește locul de muncă.

A fost o bătaie de joc, pentru că nu au fost pregătiți. (…) Cam în toate domeniile. Ei ar fi trebuit ca timp de un an de zile să facă niște statistici: unde au fost focarele, să meargă pe punct ochit și punct lovit.

A trăi este o asumare. Dacă stau și mă las guvernată de acestă criză sunt atât de deschisă să fac un calcul să-mi dau seama că nu mai am din ce să trăiesc”, a spus Manuela Hărăbor, în emisiunea lui Marius Tucă.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-03-23



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE