2024-04-20 04:27

Maluma, Nicki Minaj și Myriam Fares cântă IMNUL OFICIAL QATAR 2022

 |  18:17
Maluma, Nicki Minaj și Myriam Fares cântă IMNUL OFICIAL QATAR 2022

Maluma este mândru să reprezinte Columbia, care nu s-a calificat la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, si a cantat piesa sa oficială a turneului “Tukok Taka”, în colaborare cu Nicki Minaj și Myriam Fares, în deschiderea Fan Festival-ului, de pe 19 noiembrie. 

Dua Lipa, Shakira și Rod Stewart au spus 'nu' vehement invitației de a cânta în Qatar.

Într-un interviu acordat televiziunii israeliene Kan TV, Maluma a fost întrebat direct despre situație: „Nu ai o problemă cu încălcarea drepturilor omului din această țară?”

Cântărețul a răspuns: „Ba da, dar e ceva ce nu pot rezolva. Am venit aici să mă bucur de viață, să mă bucur de fotbal și de celebrarea fotbalului. Nu este ceva în care trebuie să mă implic. Sunt aici să mă bucur de muzică și de viața frumoasă și să joc și fotbal”. 

Maluma a făcut ulterior și o postare pe Instastory în care a răspuns tranșant criticilor:

„În seara aceasta vom cânta imnul oficial al Mondialului la Fan Event. Eu am venit să mă bucur de petrecerea fotbalului, să îmi pun banderola și cultura în cel mai important eveniment din istoria sportului și să aduc bucurie în toate colțurile lumii. Asta este treaba mea și poziția mea. Nu mă voi schimba și voi continua să fac asta cu toată dragostea din lume. Dacă unii nu au vrut să vină e problema lor dar eu sunt aici înfruntând realitate și aducând lumină întregii lumi”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-19

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE