2020-11-26 02:20

Maia Morgenstern: ”Mă ofer. Să muncesc. Menajeră”

 |  22:02
Maia Morgenstern: ”Mă ofer. Să muncesc. Menajeră”

Primarul General, Gabriela Firea, a anuntat, sâmbătă, că, începând de luni, teatrele și instituțiile de spectacol administrate de Primăria Capitalei se redeschid pentru public, cu anumite restricţii. Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a reacţionat şi a atras atenția că sunt interzise spectacolele în spații închise.

Maia Morgenstern, manager al Teatrului Evreiesc de Stat, reacţionează ironic la anunţul Grupului de Comunicare Strategică referitor la interzicerea deschiderii teatrelor. Maia Morgenstern scrie pe pagina sa de Facebook că se oferă să muncească menajeră sau să spună glume şi să cânte în cadrul evenimentelor private, de vreme ce doar astfel de evenimente sunt permise.

Iată mesajul reputatei actrițe Maia Morgenstern

"Ok. E adevărat. Sunt manager. De fapt sunt...menageră. La feminin. Atunci fie, menajeră. Nu-i nicio rușine, nu-i nicio problemă. Ofer servicii de...manajeriat. Până se lămuresc dânșii ce și cum și cât și unde...mă ofer. Să muncesc. Menajeră. Am o plajă, paletă largă de servicii... Pot să înveselesc atmosfera: glume, bancuri( naționale și internaționale)... ba chiar și din acelea interzise ( cu...înțelegeți voi!!!). Dacă nu și nu, cu perdea. De mărgele. Să nu bâzâie muștele. La cerere, pot interpreta mici (medii sau mari - a piacere, după dorință) scenete/ scene din repertoriul clasic sau modern: Sofocle, Euripide...Shakespeare, Cehov, Moliere.. Strindberg....Ionescu, Caragiale. Shalom Alechem.

Dacă vorbim despre evenimente private, și vorbim numai despre susnumitele, pot fredona cântece de pahar, pot cânta de bunăvoie melodiiiiii ( ziceam sa fac un spirit, da nu e! Nu e, nene, nu e) de voie bună, din repertoriul internațional. Și...ce se mai dorește. Cântece de inimă albastră, verde, trefla. Și de ghindă, dacă e. Zic, decât zic.

Între timp, pot efectua curățenie. Generală. Zău că pot. Și fac. Aștept provincia. Merge și Aix en ( an) Provance", scrie Maia Morgenstern pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-15Parerea ta...

CIUMA ROSIE
14 Iun 2020

bolsevicii astia ca sa se declare "poporul sfant" trebuie sa renunte la satanism si pedofilie,ceea ce este imposibil pentru eiChestia cu asazisa cultura "iudeo-crestina" este o mare minciuna.Crestinii erau mult mai civilizati decat evreii care practicau pedofilia si satanismul vezi SODOMA si GOMORA.Deci sa ne mai lase cu vrajeala bolsevicii astia care l-au pupat in kur pe Iliescu si Brucan....BRUCANIMEA SATANISTA SA SE DUCA LA DRACU.Tot biserica ne scapa de ei...SA VINA INCHIZITIA si GHILOTINA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE