2021-08-01 11:03

Madonna susține că a fost violată în tinerețe sub amenințarea unui cuțit

 |  11:08
Madonna susține că a fost violată în tinerețe sub amenințarea unui cuțit

Florentin Dincă

Vedeta muzicii pop, Madonna, susține într-un articol scris pentru publicația de peste Ocean Harper’s Bazaar că, înainte de a deveni cunoscută, a fost violată pe acoperișul unei cladiri sub amenințarea unui cuțit. Regretatul incident a avut loc în primii ani petrecuți de ea în New York.

„În primul an, am fost ameninţată cu un pistol. Am fost violată pe acoperişul unei clădiri, unde fusesem dusă cu cuţitul la spate, iar apartamentul meu a fost jefuit de trei ori. Nu ştiu de ce, nu mai aveam nimic de valoare după ce mi s-a furat radioul, prima dată”, șochează cântăreaţa pop, citată de Agerpres, care a vorbit apoi despre relația sa cu religia în anii de tinerețe: “Purtam cât mai multe crucifixuri posibil în jurul gâtului şi spuneam oamenilor, în interviuri, că fac acest lucru pentru că-l consider sexy pe Iisus”.

Vedeta a vorbit și despre faptul că îi place să provoace oamenii de lângă ea: “Pentru mine, există o diferenţă între reguli şi ordine, regulile pe care le urmează oamenii fără a pune întrebări. Ordinea este ceea ce se întâmplă atunci când cuvintele şi acţiunile apropie oamenii în loc de a-i separa. Da, îmi place să provoc, este în ADN-ul meu. Însă în nouă din zece cazuri, nu fac acest lucru fără motiv”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE