2021-07-24 08:17

Mădălina Ghenea nu va participa la premiera primului film românesc în care joacă, din cauza COVID-19

 |  10:00
Mădălina Ghenea nu va participa la premiera primului film românesc în care joacă, din cauza COVID-19

Mădălina Ghenea nu va participa la premiera filmului “Urma”, primul film românesc în care joacă, de teama epidemiei cu coronavirus.

Ca urmare a situaţiei generale cauzate de o posibilă epidemie de coronavirus, Mădălina Ghenea a decis, în ultimul moment, să-şi anuleze întâlnirile cu publicul din România, la proiecţiile speciale ale „Urma”, primul film românesc în care joacă, debutul în lungmetraj al lui Dorian Boguţă.

Pentru ca lucrurile să decurgă în deplină siguranţă pentru toată lumea, a considerat că este cea mai prudentă alegere, în condiţiile în care, în România, există măsuri suplimentare pentru cei care vin din Italia (în cazul ei, din Milano), care presupun inclusiv izolare voluntară la domiciliu, timp de 14 zile.

Actriţa şi-ar fi dorit foarte mult să fie prezentă în persoană la proiecţiile de gală ale primului film românesc în care joacă şi să stea de vorbă cu publicul, însă va transmite un mesaj special, în exclusivitate, celor prezenţi la proiecţiile speciale programate pe 4 şi 5 martie (la Băneasa Grand Cinema, respecitv la Cinema City AFI Cotroceni), se arată într-un comunicat remis News.ro. 

O proiecţie specială în prezenţa ei va fi programată la Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai şi 7 iunie, la Cluj-Napoca.

Filmul „Urma” va rula în cinematografe din 6 martie.

Un policier cu accente de thriller, „Urma” e o poveste despre secretele pe care le ascund cei de lângă noi. Totul porneşte de la dispariţia unui pianist celebru. Poliţistul care preia cazul află, treptat, despre destinul zbuciumat al artistului, relaţiile sale bizare şi deciziile care au declanşat un vârtej de evenimente surprinzătoare. După moartea părinţilor lui, devenise obsedat de fericirea surorii sale, dincolo de limitele iubirii fraterne.

Din distribuţie fac parte Teodor Corban, Marin Grigore, Irina Rădulescu, Dragoş Bucur, Mădălina Ghenea, Lucian Ifrim, Liviu Pintileasa şi István Téglás.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

BRAVO
04 Mar 2020

Mădălina Ghenea gândește limpede la pandemia Covid-19 Tratament prin izolare . Judecata Ei este una inteligenta.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE