2024-04-19 07:39

Macron, despre soţia sa Brigitte: Nu alegi DRAGOSTEA, ţi se întâmplă

 |  22:13
Macron, despre soţia sa Brigitte: Nu alegi DRAGOSTEA, ţi se întâmplă

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a răspuns cu calm şi umor întrebărilor neaşteptate de la jurnaliştii cu tulburări din spectrul autist din programul France 2 - „Les Rencontres du Papotin”, informează Le Figaro.

Această întâlnire, difuzată la programul „Les Rencontres du Papotin” de la France 2, era logic aşteptată. Au fost menţionate iubirile lui, familia sa, Ucraina, politica. De la începutul programului au curs întrebările fără filtru: „Ai mulţi bani?” . La care, preşedintele a răspuns: „Am avut mai mulţi înainte de a fi la Elysée!”. "Ai multi prieteni?" „Nu este cea mai bună meserie să ai mulţi prieteni”.

Apoi este timpul pentru politică cu „Eşti de dreapta?” sau „Ce părere ai despre Putin şi a început războiul din cauza unei ţări care l-a provocat?” Emmanuel Macron explică: „Mai întâi, când îl întâlneşti aşa, nu este aşa neplăcut, acesta este paradoxul... Apoi, cred că nu există nimic care să justifice începerea războiului [...]”

Dragostea este, de asemenea, menţionată pe scară largă. Unul dintre jurnalişti se întreabă „de ce nu este posibil ca un pacient să se îndrăgostească de un supraveghetor? ". „Cred că principiul iubirii este că orice este posibil. Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă...”. Un tânăr întinde apoi o hârtie scrisă de mână citită de preşedinte pe care se notează: „El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său”.

Cu zâmbetul pe buze, Macron mărturiseşte: „când eşti îndrăgostit, nu alegi. Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu contează la fel", citează News.ro.

Unul dintre reporteri l-a întrebat pe şeful statului cum au reacţionat părinţii săi când au aflat de relaţia lui cu Brigitte: „Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”.

Un alt reporter l-a întrebat pe preşedinte „Îţi este dor de Manette? referindu-se la bunica şefului statului, de care era foarte apropiat.

Acesta din urmă nu-şi poate ascunde durerea cu lacrimi în ochi. „Da, mi-e dor de ea pentru că a avut foarte multă grijă de mine când eram mic şi adolescent”..


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-01-09



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE