2021-07-27 00:01

Loredana Chivu, pusă la zidul ruşinii, pentru PROSTITUŢIE, şi de Leo de la Strehaia şi de familia ei

 |  15:38
Loredana Chivu, pusă la zidul ruşinii, pentru PROSTITUŢIE, şi de Leo de la Strehaia şi de familia ei

Gabriela Dumba

De câteva zile, România este cutremurată de un scandal monden cu implicaţii penale fără precedent. Anul acesta, cel puţin. Cetăţeanul Leo de la Strehaia, personaj de vază în paginile tabloidelor, cunoscut lumii întregi sub titulatura onorantă “prinţul ţiganilor”, se arată pe la tv extrem de ofticat pe motiv că o anumită Loredana Chivu, cunoscută şi ea aceleiaşi lumi drept “asistenta cea blondă şi foarte siliconată a lui Capatos”, nu s-a achitat de obligaţiile amoroase pe care le presupunea primirea unei maşini germane de 50.000 de euro. Păgubitul, şi neiubit şi cu banii luaţi, o pune acum pe blondă, la zidul ruşinii, pe motiv că este prostituată de cea mai joasă speţă, din aia care nu îşi respectă înţelegerile, şi susţinut în acest demers de denigrare ar fi chiar de familia blondinei.

Între scandalurile care au divizat România în ţara iubitorilor de câini şi a iubitorilor de copii, pe de o parte şi în a iubitorilor de aur şi de natură, pe de alta, un nou scandal de amploare ia proporţii pe zi ce trece. Întrebarea care se află pe buzele tuturor şi tulbură somnul celor mai sensibili dintre noi ar fi următoarea: este Loredana Chivu prostituată sau nu? Războinicul dreptăţii în acest caz fără precedent – cel puţin, în sezonul de toamnă al show-ului păcătos regizat de Capatos- este Leo de la Strehaia, “prinţul ţiganilor” dacă va suna mai cunoscut în felul acesta sau individul care se certa mai an şi cu Daniela Crudu, tot pe acelaşi motiv.

Scenariul bălăcărelii televizate din ultimele zile este simplu şi nu prea: el şi-a dorit-o pe ea la aşternut şi, suflet nobil cum este, i-a dăruit o maşină de 50.000 de euro şi “o grămadă de bani cash”, în ideea înfăptuirii actului sexualo-amoros. Ea a primit cu dragă inimă darurile, a cerut să-i fie trecute în proprietate personală şi mai apoi s-a răzgândit. N-a vrut să-şi mai ofere trupul întru iubirea lui de către sponsorul generos. El, jignit nevoie mare din cauza refuzului şi păcălelii, aruncă metri cubi de lături spre blonda cu gura la fel de mare precum silicoanele.

Leo de la Strehaia nu numai că îşi vrea maşina înapoi şi speră că organele legii să-l ajute în acest caz pe care el îl numeşte “de înşelăciune”, dar insistă să afle întreaga ţară că ea, Loredana cea cu vino-ncoa’, trăieşte din prostituţie, adică face sex cu domni generoşi contra sumei de 250 de euro. Ce anume servicii sunt incluse în aceşti 250 de euro nu a specificat sau dacă euroii sunt plătiţi la cursul zilei, înainte sau după întâlnire, cât ar trebui să dureze aceasta, dacă se petrece la ea sau la ei şi alte detalii care ar putea interesa viitorii clienţi, însă Leo susţine că familia ei s-ar lăfăi şi ea de pe urma serviciilor de alcov prestate de blonda Loredana.

“De ce ai luat maşina de la mine dacă nu vrei să mai vorbim acum? Mie nu mi-ai dat acordul. Cred că de la micii pe care ţi i-am adus cu muştar ai început să latri şi o faci fără dovezi. După ce mi-ai luat maşina, tot tu faci plângeri?”, se plânge păgubitul în eter, sperând să-i fie soluţionată cauza oarecum pierdută din momentul semnării actelor prin care maşina de 50.000 de euro a fost trecută pe numele Loredana Chivu.

“Sunt amărâtă, trec printr-o perioadă grea din viaţa mea. Primesc mereu ameninţări şi nu sunt doar pentru mine, ci şi pentru familia mea. Cred că sunt de la Leo, tot ce păţesc eu e din cauza lui. Nu înţeleg cum poţi să cerşeşti o maşină când te pretinzi a fi mare bărbat. Eu nu ţin de maşină, ţin de demnitatea mea”, se plânge şi blondă suspecatata că practică, mai mult sau mai puţin voalat, cea mai veche meserie din lume.

“Fratele ei recunoaşte şi îmi spune că Loredana m-a obligat, mi-a impus să-i cumpăr maşină pentru a avea o relaţie cu ea. Nu a fost cadou, repet încă o dată, nu a fost cadou. Mama ei, tot la fel confirma că maşina nu este cadou şi că e vorba de foarte mulţi bani şi că Loredana nu are cum să-mi facă mie aşa ceva, se arata şocată de faptul că ea ştie că faţa ei a avut o înţelegere cu mine şi nu şi-a respectat-o. Ea împreună cu familia ei m-a indus în eroare pt că eu sunt un băiat foarte bun la suflet şi când m-a dus acasă la ea şi am văzut în ce condiţii sta şi în ce situaţie este atunci mi s-a făcut mai mult milă de ea. I-am dat vreo 300 de milioane, plus la mama ei încă 100 şi ceva, la fratele ei 100 şi ceva. În jur de vreo 7-800 de milioane în total”, se apăra păgubitul, aproape cu lacrimi de oftica în ochi.

Rămâne de văzut cum se va finaliza acest caz, însă, comparându-l cu precedentul - Daniela Crudu VS Leo de la Strehaia- care s-a stins ca un foc de paie cu un cont alimentat cu multe mii de euro, al ei şi cu o pereche de buze umflate, ale lui, şi deznodământul în cazul de faţă este cât se poate de previzibil.

Morala: fraieritul va mai fi fraierit, cea mai veche meserie din lume va fi practicată de-a pururea, iar silicoanele chiar îşi merita fiecare cent investit!


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-09-19

Mai multe imagini:
Loredana Chivu, pusă la zidul ruşinii, pentru PROSTITUŢIE, şi de Leo de la Strehaia şi de familia ei
zoom
Loredana Chivu, pusă la zidul ruşinii, pentru PROSTITUŢIE, şi de Leo de la Strehaia şi de familia ei
zoom
Parerea ta...

RADU
24 Sep 2013

Toate curvele ajung asistente tv,dezgustator!
ABC
24 Sep 2013

" Întrebarea care se află pe buzele tuturor şi tulbură somnul celor mai sensibili dintre noi ar fi ..." Trezeste-te frate/soro: nimanui nu-i pasa de ceea ce li se intampla. Doar in paranoia ta poti crede ca "pe buzele turor" se afla vreo intrebare legata de acest subiect...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE