2024-04-19 12:33

UPDATE Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au luat la BĂTAIE! Ce decizie au luat polițiștii

 |  21:34
UPDATE Laurențiu Reghecampf şi Anamaria Prodan s-au luat la BĂTAIE! Ce decizie au luat polițiștii

Polițiștii i-au audiat, vineri seara, pe Laurențiu Reghecampf și impresara Ana Maria Prodan, după ce ambii au ajuns la Poliția Snagov, fiecare susținând că a fost bătut de celălalt.

UPDATE: "La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19,36, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19,38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât şi femeii respective", au transmis reprezentanţii IPJ Ilfov.

Conform aceleiaşi surse, au fost deschise două dosare penale, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

"În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat", precizează IPJ Ilfov.

Mai exact impresara spune că antrenorul echipei Neftchi Baku, Laurențiu Reghecampf, ar fi agresat-o fizic în plină stradă şi are dovezi filmate. 

"Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure, după câțiva pași a început sa mă înjure, sa mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ, iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât, l-a lovit cu pumnul în fata, a încercat sa îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea", ar fi declarat Anamaria Prodan la audieri, potrivit surselor Antena 3

La rândul său, antrenorul a sesizat faptul că impresara vine în casă, intră cu forța şi amenință pe toată lumea.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru a se lămuri cine a început disputa. Urmează să se emită ordine de protecție provizorii, pentru amândoi, spun sursele Antena 3. 


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-09-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE