2021-07-24 08:35

La Eurovision: Ce se află ÎN SPATELE versurilor melodiei care reprezintă România

 |  16:12
La Eurovision: Ce se află ÎN SPATELE versurilor melodiei care reprezintă România

“Foarte rar am ocazia să stau alături de mine. În general, suntem pe fugă, suntem atenți la lucruri poate nu atât de importante, însă în final rămânem noi cu noi. Probabil sunt diferită, probabil nu fac întotdeauna lucrurile așa cum ar trebui sau așa cum ceilalți și-ar dori"...

Spusele îi aparțin solistei Roxen, în contextul participării României la Eurovision 2020. Pe data de 1 martie, publicul și juriul au ales piesa pe care artista - reprezentanta României la Eurovision, o va cânta în luna mai la Rotterdam. “Alcohol You” a fost preferata, însă aceasta este și una dintre melodiile extrem de dragi artistei, care spune ce se află, cu adevărat, în spatele versurilor.

Astfel, solista mărturisește că se regăsește complet în piesa în care accentul este pus pe o anumită stare, pe faptul că are ocazia si puterea sa se conecteze cu ea însăși foarte rar, doar atunci când reușește să se deconecteze de la tot zgomotul de fond care o înconjoară. Ea dezvăluie că mai important decât micile probleme și dramele trecătoare, decât neînțelegerile de cuplu sau cu prietenii și familia, decât problemele de la școală sau serviciu este echilibrul, găsirea liniștii interioare și conectarea cu tine. “Acela este momentul în care ești cu adevărat fericit, când așteptările tale au legătură directă cu realitatea, când nu mai ceri de la alții ceea ce tu nu îți oferi, când renunți să mai fii gelos, pentru că începi să înveți să ai încredere în oameni. Acela este momentul în care reușești să fii în competiție doar cu tine, ca să-ți poți atinge țelurile în raport cu persoana ta și nu cu așteptările celorlalți”, spune Roxen.

De aici s-au născut frustrări, greutăți, relații dificile

“Foarte rar am ocazia să stau alături de mine. În general, suntem pe fugă, suntem atenți la lucruri poate nu atât de importante, însă în final rămânem noi cu noi. Pentru mine este foarte important să mă regăsesc și să schimb ceea ce nu funcționează la mine, astfel încât să am o relație bună eu cu mine, să învăț să mă accept așa cum sunt și să fiu mândră de asta”, mai adaugă Roxen. Precizând că întotdeauna s-a raportat la ceilalți, la ce au îndrumat-o să facă sau pe ce cale sa meargă și a uitat de ea! “De aici s-au născut frustrări, greutăți, relații dificile, pe care însă am început să le elimin și să mă raportez la societate exact așa cum sunt eu, cu tot ce am de oferit, prin tot ceea ce însemn eu ca om. Probabil sunt diferită, probabil nu fac întotdeauna lucrurile așa cum ar trebui sau așa cum ceilalți și-ar dori. Nu caut înțelegere din partea tuturor, ci doar de la mine, în primul rând, și de la oamenii care rezonează într-un fel sau altul cu mine și pe care-i simt că fac parte din universul meu. Piesa transmite acest mesaj, de aceea mă reprezintă, pentru că în acele versuri mă regăsesc, se regăsește o parte din povestea mea de viață”.

“După ce am renunțat la tot zgomotul, agitația și dramele trecătoare”

Roxen mai povestește despre un anumit moment, emoționat, petrecut la Buzău, acolo unde s-a desfășurat Finala Națională a Eurovision-ului: “Acolo mi-am pus tot sufletul în interpretarea melodiei, a fost un moment extrem de încărcat emoțional pentru mine, pentru că, pentru prima dată, cântam pe o scenă, în fața unui public numeros, îmi spuneam povestea. Aveam lacrimi nu doar în ochi, ci și în suflet. Toate cele 5 piese compuse mi-au plăcut, fiecare dintre ele mi-a dat o anumită stare, mă regăsesc în toate într-un fel sau altul. Știu că oamenii au avut preferate, iar eu am dat tot ce am putut pentru toate. Le mulțumesc încă o dată tuturor celor care m-au susținut și au fost alături de mine. Le mulțumesc producătorilor și compozitorilor pentru toate cele 5 piese, îi mulțumesc lui Viky Red pentru !”.

Și vizualul piesei reprezintă mesajul transmis de Roxen, în care se întâlnește cu ea atunci când e pregătită să înfrunte realitatea, să o înfrunte. Și în legătură cu vizualul solista are ceva de spus: “E despre relația cu sinele, despre căutarea echilibrului și găsirea lui în final, după ce am renunțat la tot zgomotul, agitația și dramele trecătoare”.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE