2024-04-19 22:40

Kira HAGI joacă în serialul Lia, de la Antena 1. Ce rol are fiica lui Gică Hagi

 |  10:13
Kira HAGI joacă în serialul Lia, de la Antena 1. Ce rol are fiica lui Gică Hagi

Kira Hagi va juca în serialul Lia, de la Antena 1. În vârstă de 26 de ani, fiica lui Gheorghe Hagi a oferit primele informații despre rolul primit.

Actrița a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. A studiat apoi în Londra și a debutat în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc'.

În serialul Lia, de la Antena 1, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice.

"Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente.

Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!', a dezvăluit Kira Hagi.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-22



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE