2021-07-28 17:26

Katie Holmes, sfaturi pentru tonifierea picioarelor

 |  18:17
Katie Holmes, sfaturi pentru tonifierea picioarelor

Katie Holmes dă sfaturi pentru tonifierea picioarelor. Katie Holmes este una dintre cele mai sexy actriţe şi nu ezită să arate acest lucru. Katie Holmes a făcut senzaţie cu picioarele ei tonifiate în cadrul emisiunii "Good Mornig America", de pe postul american ABC, unde actriţa de 34 de ani a dezvăluit ca se menţine în formă.

Fosta soţie a lui Tom Cruise, cu care are o fetiţă în vârstă de şapte ani, Suri - a alergat la maratonul din New York cu trei ani în urmă şi urmează un program riguros de exerciţii de rezistenţă de patru ori pe săptămână şi practică yoga.

“Pentru tonifierea picioarelor, exerciţiile de wall-sits sunt ideale. Sprijiniţi-vă cu spatele de un perete, cu picioarele puţin depărtate, apoi lăsaţi-va uşor pe vine, cu spatele lipit de perete şi cu picioarele bine înfipte pe sol, până ce coapsele ajung să fie paralele cu podeaua. Nu vă arcuiţi spatele şi mentineţi poziţia cât mai mult posibil, din ce în ce mai mult cu fiecare exercitiu”, explică vedeta potrivit  dailymail.co.uk.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-10-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE