2021-07-28 17:41

Jurassic Park 4 va fi lansat în vara anului viitor

 |  12:13
Jurassic Park 4 va fi lansat în vara anului viitor

Al patrulea film din seria Jurassic Park, în care se va implica din nou Steven Spielberg, va ajunge în cinematografele din SUA în 13 iunie 2014, a informat studioul Universal Pictures într-un comunicat de presă, citat de EFE.

Spielberg va produce filmul, dar nu se va afla în spatele camerei de filmat, aşa cum a făcut-o în cazul primelor două filme.

Totodată, realizatorul, al cărui ultim film, Lincoln, a primit 12 nominalizări la Oscar, şi-a amânat sine die următorul său proiect, Robocalypse.

Despre cea de-a patra parte a seriei Jurassic Park se ştie doar că va fi în 3D. “Este greu să continui când ştii că există aşteptări şi dorinţă din partea publicului”, a declarat recent producătoarea Kathleen Kennedy. “Ca oameni de cinema, stăm şi ne întrebăm: De ce să mai facem o continuare? Dacă nu reuşim să găsim răspuns, este mai bine să nu o facem. Este greu. Încercăm să găsim o poveste care să aibă sens, care să nu decepţioneze oamenii şi care, cu puţin noroc, să consolideze seria”, a adăugat aceasta.

Primele trei filme din saga dinozaurilor au înregistrat încasări de aproape 2 miliarde de dolari în întreaga lume. Primul film al seriei va fi difuzat din nou, la 5 aprilie, de această dată în 3D.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 639867-12-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE