2024-04-19 18:19

Johnny Depp, primul mesaj pentru fani după proces: „Voi sunteţi angajatorii mei şi nu pot decât să vă mulţumesc…”

 |  09:32
Johnny Depp, primul mesaj pentru fani după proces: „Voi sunteţi angajatorii mei şi nu pot decât să vă mulţumesc…”

Johnny Depp, care are un cont de TikTok începând de luni, a publicat primul conţinut pe platformă. Un videoclip de câteva secunde îl arată salutându-şi fanii şi cântând în concert cu Jeff Beck.

"Tuturor fanilor mei loiali. Am trăit împreună. Am împărţit acelaşi drum. Am făcut ceea ce era corect, pentru că vă pasă. Şi acum vom merge mai departe împreună. Sunteţi, aşa cum aţi făcut-o întotdeauna, angajatorii mei şi nu pot decât să vă mulţumesc. Aşa că, mulţumesc!", a scris el pe TikTok, informează News.ro.

Contul celui care se prezintă drept "actor ocazional" a fost urmărit de 4,4 milioane de abonaţi în câteva ore.

Această intrare pe platforma de distribuire de videoclipuri vine la câteva ore după verdictul în procesul său contra fostei soţii, Amber Heard. 

Ambii s-au atacat reciproc pentru defăimare pe fondul acuzaţiilor de violenţă domestică. După şase săptămâni de audieri, în care au fost dezvăluite cele mai şocante detalii din viaţa lor de cuplu, Amber Heard a fost obligată să-i plătească despăgubiri de 15 milioane de dolari lui Johnny Depp, iar acesta trebuie să-i plătească actriţei 2 milioane de dolari.

Pe TikTok, în special, hashtag-ul #JusticeForJohnnyDepp a generat mai mult de 20 de miliarde de vizualizări faţă de 86 de milioane pentru cel care o susţinea pe fosta sa soţie.

În plus, după ce în ultimii ani a devenit „oaia neagră” de la Hollywood, Johnny Depp pare să se bucure de o revenire. El a apărut de mai multe ori pe scenă în ultimele zile pentru a-l însoţi pe muzicianul britanic Jeff Beck, iar cei doi artişti au anunţat un album colaborativ pentru luna iulie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-06-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE