2020-12-03 18:33

Joaquin Phoenix, ARESTAT la Washington în timpul PROTESTULUI pentru CLIMĂ organizat de Jane Fonda

 |  09:46
Joaquin Phoenix, ARESTAT la Washington în timpul PROTESTULUI pentru CLIMĂ organizat de Jane Fonda

Actorul Joaquin Phoenix a fost arestat, vineri, la Washington, în timpul unui protest pentru clima organizat de Jane Fonda. Sally Field, Sam Waterston şi Ted Danson au fost, de asemenea, arestati.

Phoenix a mărşăluit alături de câteva sute de persoane, între care actorii Martin Sheen, Maggie Gyllenhaal şi Susan Sarandon, şi a ţinut un discurs despre efectele pe care le au industriile de carne şi lactate asupra climei. 

„Ceva despre care cred că nu se vorbeşte des în mişcarea pentru mediu sau schimbările climatice este faptul că industria cărnii şi a lactatelor este a treia cauză ce provoacă schimbările climatice. Uneori ne întrebăm ce putem face în această luptă şi este ceva ce puteţi face azi, acum şi mâine, prin alegerea a ceea ce consumaţi”, a spus actorul.

Potrivit poliţiei, 147 de protestatari au fost arestaţi în demonstraţia neautorizată de la Capitol, citeaza News.ro.

Din luna octombrie a anului trecut, mai mulţi actori, între care Sam Waterston, Ted Danson, Rosanna Arquette, Sally Field şi Catherine Keener, au fost arestaţi pentru nesupunere civilă, în timpul seriei de proteste „Fire Drill Friday” iniţiate de Fonda.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-01-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Ian 2020

nu asa obtii efecte ca sa reduci poluarea.Degeaba defilezi ca nu reusesti decat sa enervezi politia care te sanctioneaza.Efecte vor fi obtinute cand conducatorii de mari firme producatoare o sa vrea sa implementeze industria de motoare nepoluante,Tehnologia electrica//hidrogen era posibila inca de prin anii 1950 dar fabricile au preferat sa produca masini diesel si asta pentru ca firmele de petrol controlau financiar situatia.Tot asta se intampla si astazi pentru ca inclusiv politicienii sunt complici la asa ceva.Adica e un cerc vicios care trebuie rupt,cineva trebuie sa ia o hotarare absolut radicala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE