2020-11-30 06:13

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați. A fugit din carantină!

 |  15:50
Iubitul Adrianei Bahmuțeanu, săltat de mascați. A fugit din carantină!

Scandal semimonden, în plină stare de alertă. Totul a pornit de la Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, cântărețul Nikolaos Papadopulos.

Grecul a fost săltat de mascați, fiind acuzat că ar fi fugit din izolare. Conform România TV, artistul s-a întors recent din Grecia, iar la frontieră ar fi declarat că se va autoizola la o locație din București. Însă atunci când a fost verificat de cei de la DSP, s-a constatat că acesta nu era la adresa respectivă, astfel că au fost făcute cercetări. Polițiștii l-au găsit în Constanța, la o altă adresă. Drept urmare, Nikos a fost dus la un centru de carantină din Techirghiol, însă acolo a acuzat o stare de rău. Ulterior, el a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, unde i s-a făcut și testul pentru COVID-19. Când s-a simțit mai bine, a fost dus înapoi la centrul de carantină, unde urmează să-și petreacă următoarele 14 zile.

Pe de altă parte, Nikolaos Papadopulos spune că nu a declarat niciodată la vamă că se va autoizola în București. În Capitală, ar fi mers doar ca să lase o mașină, urmând a se autoizola, după cum cere legea, în locuința sa din Constanța. „Am venit din Grecia, am trecut de granița de la Giurgiu și acolo o doamnă de la Poliția de Frontieră m-a întrebat unde merg și am spus că la București să las o mașină, apoi iau altă mașină și merg acasă la Constanța. Mi-a dat să semnez un formular, dar eu nu cunosc limba română. Respect legea, dar scuză-mă, nu m-ai găsit pe stradă, m-ai găsit acasă. Dacă astăzi iese testul negativ și nu mă lasă să plec, fac scandal mare. O să pun un avocat să facă reclamație către angajata de la Poliția de Frontieră”, a spus acesta.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-28Parerea ta...

PARAIPAN
28 Mai 2020

Nu credeam ca poate fi asa prost grecul asta ....Sau poate țiganca era specialistă la supt....de s.a încurcat cu ea ...
SICTIR
28 Mai 2020

Asa se numesc acum amanți???... corect o țigancă care suge la greu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE