2024-04-18 06:35

Irina Tănase, după ce a fost PĂRĂSITĂ de Liviu Dragnea: "E cel mai dureros moment"

 |  18:48
Irina Tănase, după ce a fost PĂRĂSITĂ de Liviu Dragnea: "E cel mai dureros moment"

Anul trecut relația dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea (59 de ani) și Irina Tănase (29 de ani) s-a încheiat după 8 ani. Dragnea a părăsit-o pe iubita lui după ce a aflat că aceasta l-a înșelat în timp ce se afla la închisoare.

"Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.

La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat.

Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționaleȚ, a spus Irina Tănase, într-un interviu pentru Gândul.

Irina a mai spus că nu înțelege de ce Liviu Dragnea nu o crede că nu l-a înșelat, deoarece el îi știe felul de a fi și știe că nu ar face așa ceva.

„Am citit siderată mesajele acelea (n.r. – apărute în presă). Eu nu folosesc ”iub” în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termeni. Mai mult, cine mă știe, iar Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii.

Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. (…)

Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îl voi obliga niciodată să mă iubească dacă nu mai are puterea să simtă acest lucru – a adăugat tânăra conform sursei citate mai sus.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE