2020-10-20 23:45

Irina Loghin, ÎN SPITAL, după ce soțul său a fost depistat cu COVID-19. Primele declarații are artistei

 |  23:27
Irina Loghin, ÎN SPITAL, după ce soțul său a fost depistat cu COVID-19. Primele declarații are artistei

P24

Irina Loghin a dezvăluit că soțul său a fost depistat cu COVID-19, însă este asimptomatic. La rândul său, cântăreața de muzică populară, în vârstă de 81 de ani, se află și ea în spital, în așteptarea rezultatului propriului test COVID.

"Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur că fac investigaţiile la spitalul care trebuie.

Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a declarat Irina Loghin, pentru romaniatv.net.

Irina Loghin și Ion Cernea au o căsnicie fericită de mai bine de 45 de ani. De altfel, bărbatul, alături de care împarte și bune și rele, este un fost sportiv. Ion Cernea a făcut sport de performanță, lupte greco-romane, activând la clubul Dinamo București. El a ajuns să câștige medalia de argint la Jocurile Olimpice din 1960, la Roma și bronzul la Jocurile Olimpice din 1964, la Tokyo.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE