2021-06-20 04:53

Ioniţă de la Clejani l-a RECLAMAT pe fiul său, Fulgy, la Poliţie. Ce s-a întâmplat

 |  21:50
Ioniţă de la Clejani l-a RECLAMAT pe fiul său, Fulgy, la Poliţie. Ce s-a întâmplat

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe Fulgy la Poliţie, seara trecută, după ce fiul său l-a ameninţat Live pe YouTube.

Ioniţă de la Clejani l-a reclamat pe fiul său, Fulgy, la Secţia 11 Poliţie, seara trecută, după ce tânărul l-a ameninţat pe el, dar şi pe alte vedete precum Alex Velea sau Antonia într-un Live pe YouTube.

Totul s-a întâmplat, ieri, după ce Fulgy a provocat un scandal într-un mall din Capitală, iar ulterior a apelat la ajutorul unor interlopi pentru a-i "pedepsi" pe agenţii de pază ai unui cazino din mall care l-au dat afară atunci când a intrat în interior în timp ce filma cu telefonul.

După scandalul de la mall, Fulgy s-a retras la o cafenea, acolo unde a continuat să facă Live şi să ameninţe mai multe persoane publice.

La un moment dat, Fulgy l-a ameninţat chiar pe tatăl său, Ioniţă de la Clejani, potrivit Antena 3.

După audieri, Fulgy a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" din Bucureşti.

"În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău.

Polițiștii l-au depistat   și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii,  a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE