2024-04-20 04:13

Ioana Dichiseanu primeşte SEMNE "de dincolo" de la tatăl ei

 |  19:31
Ioana Dichiseanu primeşte SEMNE "de dincolo" de la tatăl ei

Ioana Dichiseanu şi-a făcut prima aniversare fără tatăl său. Erau obişnuiţi să petreacă împreună, fiind născuţi amândoi în octombrie, el - pe 20, ea - pe 22.

Maestrul Ion Dichiseanu ar fi împlinit 88 de ani anul acesta, dar familia se pregăteşte acum de parastasul de şase luni. 

Ioana Dichiseanu a povestit sâmbătă, în direct la Antena 3, ce semne primeşte de la tatăl său, după moarte: "mi-a dat lista de cumpărături pentru Crăciun." 

"Nu am petrecut anul acesta, pentru că nu am starea necesară. Nu a putut să fie o bucurie deplină din moment ce tata a lipsit. A fost prima aniversare de la care tata a lipsit (...) A fost un om absolut senzaţional, cu o personalitate aparte", a spus Ioana Dichiseanu, sâmbătă, la Antena 3.

Pentru că aveau o legătură specială, fiica lui Dichiseanu spune că primşte nişte semne de la tatăl ei.

"Nu ştiu dacă sunt de la el, dar sunt prea multe coincidenţe. Şi da, am primit multe semne şi în vis. Acele vise de care am citit că pot fi numite vise de vizitare şi cu toate acestea, el nu prea credea în astfel de lucruri, dar se pot întâmpla. 

L-am visat, mă întreba lucruri concrete legate de casă, chiar acum câteva nopţi. Acum câteva nopţi l-am visat că făceam lista pentru Crăciun şi el îmi spunea ce trebuie să cumpăr pentru Crăciun. Mi-am notat toate semnele primite de la el", a povestit fiica regretatului actor.

Ioana Dichisesanu a împlinit 34 de ani şi are mai multe planuri pentru a duce mai departe numele şi memoria marelui actor, cu care avea o relaţie specială. Se apucă de scris prima carte despre tatăl său, poveşti neştiute, scrise cu sufletul şi puse în pagină de soţul ei, Adrian Artene.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-26



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE