2022-01-29 00:27

Ilie Năstase și-a BĂTUT soția! Ioana a chemat Poliția, iar tenismenul ar putea ajunge la ÎNCHISOARE

 |  23:05
Ilie Năstase și-a BĂTUT soția! Ioana a chemat Poliția, iar tenismenul ar putea ajunge la ÎNCHISOARE

Ilie Nastase si-ar fi batut sotia, iar Ioana a chemat Politia. Potrivit oamenilor legii, Ioana Năstase a refuzat să depună plângere pe numele soțului său pentru ca, astfel, fostul tenismen ar putea ajunge la inchisoare.

Ilie Năstase si-ar fi batut sotia in apartamentul lor, din cadrul unui complex situat în nordul Capitalei, iar Politia a fost chemata la fata locului.

Ioana Năstase a refuzat să depună plângere pe numele soțului său, și nici nu a dorit emiterea unui ordin de restricție împotriva acestuia, motivând că ar fi avut o dicuție mai aprinsă, care a degenerat, potrivit Spynews.ro.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări :

În seara de 8 ianuarie 2021, prin apel 112 a fost sesizat un conflict casnic.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 2, care au luat legătura cu persoana care a reclamat situația. Aceasta a refuzat să formuleze plângere sau punerea în aplicare a unui ordin de protecție provizoriu”, se arată în comunicatul Poliției.

Ioana Năstase nu a dorit să fie formulată o plângere penală pe numele soțului său, din cauza condamnării amânate pe care fostul tenismen a căpătat-o în vara anului 2019. Acesta a fost oprit de oamenii legii în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Culmea este că fostul sportiv nu a fost prins în această ipostază doar o dată, ci de două ori în numai șase ore, totul având loc în luna mai a anului 2018.

Astfel, dacă Ilie Năstase mai comite vreo faptă de natură penală, el va fi nevoit să își petreacă următoarele 9 luni și 10 zile din viață în spatele gratiilor, pentru infracțiunea săvărșită în urmă cu mai bine de doi ani, adăugându-se la pedeapsa inițială și cea căpătată în urma plângerii formulate recent.

Ce spune Ioana Năstase

„E adevărat ce a apărut în presă. Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodata nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, a povestit Ioana Simion pentru Prosport.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-01-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE