2020-12-05 15:53

Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară: ”Am renunțat la DIVORȚ, dar i-am pus CONDIȚII!”

 |  11:57
Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară: ”Am renunțat la DIVORȚ, dar i-am pus CONDIȚII!”

Ilie Năstase (73 de ani) s-a însurat pentru a cincea oară, de data aceasta a făcut cununia religioasă cu Ioana Simion, deși în urmă cu două săptămâni se vorbea de un divorț, insa a pus anumite conditii. Cei doi sunt căsătoriți civil de anul trecut.

"Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase pentru Click.

Ilie și Ioana au fost recent în pragul divorțului, iar mireasa chiar a înaintat actele, numai că sâmbătă, 6 iunie 2020, toată lumea a fost luată prin surprindere de o decizie totală opusă.

Cei doi miri s-au cununat religios la Techirghiol, doar în compania prietenilor apropiați.

Ioana și Ilie Năstase și-au început relația încă din septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Sfăt, devenită între timp Pastramă după ce s-a măritat cu Florin Pastramă.

La 25 aprilie 2019, Ilie și Ioana au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, însă mariajul lor a fost umbrit ulterior de mai multe acuzații aduse de ambele părți. Ioana Năstase a decis într-un final că dorește să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului ei. ”As minți să spun că există iubire și respect”, spunea ea atunci.

Inainte de mariajul cu Ioana, fostul mare jucator de tenis a mai fost casatorit cu Dominique Grazia din 1972 pana in 1980, Alexandra King, Amalia Nastase si Brigitte Sfat. Din aceste casatorii au rezultat cinci copii, 4 fete si un baiat.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE