2021-07-28 16:42

Hărţuită pe Facebook. Obsedatul sexual care i-a făcut viaţa un coşmar Mihaelei Rădulescu: Pentru mine a fost femeia perfectă!

 |  19:43
Hărţuită pe Facebook. Obsedatul sexual care i-a făcut viaţa un coşmar Mihaelei Rădulescu: Pentru mine a fost femeia perfectă!

Daniel Constantin, bărbatul despre care Mihaela Rădulescu susţine că a hărţuit-o pe o reţea de socializare, cerând bani şi favoruri sexuale atât ei, cât şi prietenilor ei, a făcut primele declaraţii de la izbucnirea scandalului. Dacă diva s-a declarat oripilata de întâlnirea, chiar şi doar virtuală, cu acest bărbat, individul spune că, pentru el, Mihaela Rădulescu a fost femeia perfectă, pe care a iubit-o ca un nebun, o “artistă a cuvintelor şi a flirtului”.

Daniel Constantin, “hărţuitorul” de pe Facebook al Mihalei Rădulescu, a ţinut să precizeze pentru cancan.ro ca între el şi diva de la Monaco a fost mai mult decât o simplă legătura virtuală, ci chiar o relaţie de dragoste la distanţă.

“Povestea a început printr-un mesaj pe care i l-am trimis Mihaelei. Văzusem un pamflet făcut de cei de la Catavencii, legat de ceartă Mihaelei cu Teo. Ea era numită în fel şi chip, lucru care mi-a lăsat un gust amar. I-am trimis un mesaj fără să ştiu că vreodată îl va citi, fără să am nici cea mai vagă idee că de la mesajul ăla se va ajunge la ce s-a ajuns. O certăm într-un fel, pentru că întotdeauna am avut o imagine foarte bună despre ea ca femeie, ca om de televiziune, ca formator de opinie. În final îi spuneam să rămână în continuare un model pozitiv, femeia prin excelenţă, model pentru tinerele din România.

Şi continui să cred că la nivel public, Mihaela poate deveni un fenomen pozitiv, o persoană demnă de imitat în acţiunile publice, în proiectele pe care le desfăşoară, în pasiunea cu care se implica în poveşti cu esenţă”, a mărturisit bărbatul pentru .

“Am avut vreo trei luni în care vorbeam zilnic. A fost o relaţie, dar nu aş numi-o virtuală. Mediul în care s-a petrecut este virtual, însă ea şi eu, suntem persoane reale, care comunicau prin intermediul calculatorului, telefonului, sms. Natura discutiiilor era la fel de reală, povesti despre viaţă, despre probleme, apoi mici flirturi.. care ulterior au devenit din ce în ce mai serioase. Declaraţii de dragoste, prietenie, respect. Te iubesc-uri zilnic şi mi-e dor de tine.”, a conţinut Daniel Constantin, concluzionând: “Eram mai mult decât îndrăgostit. Eram nebun de iubire. Nu mai există nimic în afară de Mihaela. Eram într-un punct în care nu ştiam cum am ajuns, dar îmi plăcea al naibii de tare, şi nici nu mă interesa unde va ajunge sau dacă va ajunge undeva. Eram pur şi simplu dependent .Pe Mihaela nu poţi să nu o iubeşti. Este o artistă a cuvintelor, o artistă a flirtului”.

La rândul său, Mihaela Rădulescu nu se declară atât de îndrăgostită precum susţine fostul său prieten virtual, ba chiar a scris un mesaj dur la adresa acestuia, avertizându-şi amicii să se ferească de un asemenea individ.

“Individul care şi-a permis să facă afirmaţii bolnave despre mine, care a făcut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani împrumut şi care mi-a cerut şi mie şi i-am şi dat, crezând că o idioată că are o problemă reală, se numeşte Daniel V Constantin. Începând din acest moment, nu se mai afla în lista mea de prieteni.

Dacă cineva va mai pune în astfel de situaţii, dacă cineva de aici va mai cere bani sau alte servicii, vă rog să mă ţineţi la curent, nu vreau ca aceste ciudăţenii să se petreacă pe paginile mele, în numele meu şi cu 'girul' meu. Sper că cele care i-au dat bani să şi-i poată recupera, eu nu mai vreau să mai am de-a face cu un astfel de personaj şi voi considera acei bani singura pierdere din povestea asta. Vă rog să aveţi mare atenţie mai departe. Şi vă rog să mă trageţi şi pe mine de mânecă, atunci când mă mai vedeţi credula şi fraiera”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2013-12-04

Mai multe imagini:
Hărţuită pe Facebook. Obsedatul sexual care i-a făcut viaţa un coşmar Mihaelei Rădulescu: Pentru mine a fost femeia perfectă!
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE