2024-04-19 18:37

Gina Pistol RENUNȚĂ la televiziune: "O să încerc să nu mai plâng"

 |  16:18
Gina Pistol RENUNȚĂ la televiziune: "O să încerc să nu mai plâng"

Gina Pistol a făcut un anunț extrem de trist pentru fani: renunță la televiziune. Postarea a strâns peste 10.000 de reacții în doar două ore.

”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu mai plâng...

Deci: 

Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. 

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama ca îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. 

Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI: Chef Cătălin Scarlatescu, Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea, care mi-au devenit prieteni si vouă pentru ca ați fost alături de mine în această aventură minunata a vieții mele. 

Vreau sa-i mai mulțumesc în mod special Monei Segall pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume. 

Simpaticilor, aventura mea continuă!  

Momentan alături de cel mai important om din viața mea, Josephine, și în viitor alături și de voi! Să ne revedem cu bine la TV.  

Până atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atât de des cat pot! 

Va pup, Gina”, a scrie ea pe o rețea socială.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2023-02-20



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE