2021-06-20 02:42

Gina Pistol, DETALII despre botezul și nașii lui Josephine

 |  23:19
Gina Pistol, DETALII despre botezul și nașii lui Josephine

Gina Pistol a povestit cum își dorește să fie botezul micuței Josephine Ana și cine sunt nașii fetiței ei cu Smiley.

"Nu am stabilit o dată exactă, dar în viitorul apropiat vrem să ne botezăm fetița. Ne dorim un eveniment restrâns, ne dorim să fim alături de familie și prieteni apropiați. Noi ținem foarte mult la intimitate. Nu planificăm o petrecere fastuoasă, ci o reuniune răstrânsă, în funcție de ce va permite legea la momentul respectiv", a spus Gina Pistol pentru a1.ro.

Vedeta TV, care a devenit mamă pentru prima dată în luna martie a acestui an, a mărturisit că ea și Smiley nu își doresc un eveniment fastuous. Mai importantă este creștinarea fetiței lor: "Pentru noi este mai important ca Josephine să fie creștinată în biserică. Ne bucurăm de această perioadă nouă din viața noastră."

Prezentatoarea a dezvăluit și cine vor fi părinții spirituali ai micuței Jospehine, fetița ei cu Smiley: "Nașii fețitei vor fi Diana, buna mea prietenă din Timișoara, alături de soțul ei. Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi."

Gina Pistol și Smiley au anunțat în luna septembrie a anului trecut că vor deveni părinți. Frumoasa veste i-a entuziasmat pe prieteni și apropiați, iar fanii au fost extrem de încântați. Cei doi i-au urat bun venit pe lume fetiței în luna septembrie, iar de atunci îi încântă pe admiratori cu poze și filmulețe din căminul lor.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE