2024-04-18 04:01

Gigi Becali, REACȚIE la divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

 |  18:57
Gigi Becali, REACȚIE la divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au parte de o perioadă dificilă de ceva vreme, iar asta din cauza presupusului divorț de care toată lumea vorbește. Gigi Becali a facut primele declarații in legatura cu divortul celor doi, mai ales ca el a fost cel care a dezvăluit că Reghe are o amantă de mulți ani.

În urmă cu doar două zile, Laurențiu Reghecampf a declarat că el personal a depus actele de divorț, astfel mariajul dintre el și soția sa, Anamaria Prodan, este pe cale să ia sfârșit. După această bombă a showbiz-ului românesc, dar și a fotbalului, Gigi Becali, cunoscut ca un aporpiat al celebrului antrenor, a oferit prima reacție despre această situație.

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.

Dacă vă întrebați ce avere au mai exact, ei bine, chiar Anamaria Prodan a făcut dezvăluirirea în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars, acolo unde a spus că suma se ridică la peste 100 de milioane de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-10-13



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE