2024-04-24 17:26

GELOZIA, motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Ce s-a întâmplat

 |  20:07
GELOZIA, motivul scandalului dintre Marian Vanghelie şi Oana Mizil. Ce s-a întâmplat

Surse din apropierea cuplului Oana Mizil- Marian Vanghelie au dezvăluit pentru Antena 3 că motivul scandalului dintre cei doi ar fi gelozia.

„Din informațiile mele motivul ar fi gelozia. Marian Vanghelie ar fi surprins o discuție privată în telefonul Oanei Mizil. De la asta ar fi pornit totul. Oana Mizil a ajuns singură la spital cu multiple echimoze, bătută măr, spun sursele judiciare.

Nu a dorit să se facă publică situația sa, nu a dorit să depună plângere la poliție. Este și motivul pentru care nu a sunat la 112. Spitalul este cel care a solicitat prezența Poliției.

În conflictul care a avut loc în casa celor doi, Vanghelie ar fi amenințat cu moartea, i-ar fi adresat cuvinte grele, jignitoare pe lângă corecția fizică pe care i-ar fi aplicat-o.

Oana Mizil renunță la ordinul de protecție împotriva lui Vanghelie

Oana Mizil a trimis deja către Judecătorie o cerere de renunțare. Până la această cerere de renunțare Oana Mizil beneficiază în continuare de protecția poliției pentru care un ordin de protecție provizoriu pentru cinci zile, care expiră pe 29 iulie.

Marian Vanghelie, deși concubina sa nu a dorit să depună o plângere, este cercetat penal pentru violență domestică. Este citat pentru ziua de mâine la Parchet pentru a fi audiat în acest dosar. În afară de a asta este opțiunea Oanei Mizil ce are de făcut sau ce vrea să facă", a spus jurnalistul Antena 3 Carmina Pricopie.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-27



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE