2024-04-19 22:38

Fulgy de la Clejani l-a amenințat cu MOARTEA pe Dan Capatos. Reacția prezentatorului

 |  16:39
Fulgy de la Clejani l-a amenințat cu MOARTEA pe Dan Capatos. Reacția prezentatorului

Fulgy l-a amenințat cu moartea pe prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, Dan Capatos, după ce acesta a spus câteva cuvinte despre fiul familiei Clejani.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M..., pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

Dan Capatos a răspuns la scurt timp atacului lansat de Fulgy și i-a transmis tânărului să încerce să își îndrepte comportamentul și să apeleze la prieteni să îl ajute. Totodată, prezentatorul a precizat că va interpreta amenințarea cu moartea drept ”o glumă”.

„Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te! Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (...) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”, i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy la Xtra Night Show, potrivit Spectacola.ro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2021-07-06



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE