2020-11-29 15:45

Fratele Mădălinei Manole, STRIGĂT DISPERAT, la 10 ani de la moartea cântăreței

 |  22:46
Fratele Mădălinei Manole, STRIGĂT DISPERAT, la 10 ani de la moartea cântăreței

La 10 ani de moartea artistei, Marian Manole are de gând să facă dreptate în cazul surorii sale și nu vrea să lase lucrurile nerezolvate. Prin urmare, acesta vrea să redeschidă dosarul în privința decesului Mădălinei Manole.

”Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei! Îmi scrieți aici, din ce în ce mai des, să fac ceva pentru aflarea adevărului, să fac dreptate pentru Mădălina! Cu ajutorul unor oameni strânși în jurul acestui caz, profesioniști, asta încercăm să facem!”, a scris fratele artistei pe Facebook.

De asemenea, Marian Manole consideră că acesta ar fi ”ultimul tren”, ultima speranță pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, cu Mădălina Manole. Totodată, și-a îndemnat prietenii, apropiații, dar mai ales, pe fanii regretatei artiste, să doneze cât poate fiecare, un leu, un euro, oricât, iar banii vor merge către proces.

”Eu îl consider „ultimul tren”! Spuneți că vreți să ajutați! Astea sunt mesajele voastre! Vă rog să ajutați, dacă puteți! Sunteți sute, poate mii! Alături de voi puteți strânge alți fani! Donați un leu, un euro, pentru această cauză în contul IBAN pe care am să îl las aici! Banii se vor duce către cheltuielile de judecată! Și poate către tribunalul de la Bruxelles! Dacă se vor strânge!”, a continuat Marian Manole.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE