2020-11-26 03:09

Fostul Principe Nicolae și soția sa vor avea un COPIL

 |  19:57
Fostul Principe Nicolae și soția sa vor avea un COPIL

Veste mare chiar de 1 iunie pentru Nicolae, nepotul Regelui Mihai. Soția sa, Alina Maria, este însărcinată și va naște în noiembrie.

“Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil. Va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu Regele Mihai” a comunicat Nicholas Medforth-Mills.

Cei doi spuneau incă de acum doi ani că îşi doresc să aibă copii.

Nicolae mai are o fetiță, dintr-o relație anterioară. “Copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale”, precizează cel căruia Regele Mihai i-a retras titlul de “Principe al României”.

Nicolae și Alina Maria au avut o nuntă de vis, acum un an și jumătate, la Sinaia. Sute de oameni au asistat emoționați la ceremonie și le-au urat casă de piatră.

Momentul a fost umbrit, totuși, de absența familiei regale. Regele Mihai i-a retras nepotului sau titlul de “Principe al României” și l-a exclus de la succesiune.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-06-01Parerea ta...

GIGOLO
02 Iun 2020

O afacere de interese . Fata de boier parvenit si titlu regal , cu mostenirile lui .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE