2024-04-25 04:51

Florin Vasilică, de URGENȚĂ la bisturiu: "Am coloana vraiște"

 |  17:30
Florin Vasilică, de URGENȚĂ la bisturiu: "Am coloana vraiște"

Cântărețul Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică, cu o carieră de peste 18 ani la cârma Grupului Teleormanul, trece printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate.

Am făcut multe intervențiu. Coloana era făcută vraiște, șoldurile le am vraiște. Acum trebuie să mă duc la control să vedem dacă nu e necesară încă o operație acum. Ar fi prima dată la șolduri. Eu am o sacroileită, mi s-au inflamat articulațiile din spații ale șoldului. Este o afecțiune a cărei cauze nu se determină. Anumiți medici mi-au spus că e posibil ca problemele cu coloana să fi dus la o presiune mult mai mare șolduri.

Vreau să mă duc cât mai repede să vedem, pentru că la sfârșitul lunii plecăm. Avem concerte în Arabia Saudită. Vreau să fac deplasarea respectivă fără probleme, pentru că e cu escală, cu ore multe de zbor. După concert imediat plecăm la aeroport, venim în România, aterizăm dimineața și de acolo luăm duba noastră mare și o să plecăm la Câmpia Turzii să concercăm de ziua românilor. De aceea mă duc acum la un control să mă mișc, să nu stau stresat”, a dezvăluit pentru FANATIK, Florin Vasilică.

Problemele la coloană au degenerat și i-au afectat și șoldurile, iar îndrăgitul artist spune că și mersul îl are mai greoi.

Așa cum după operația la plămâni din 2008 a revenit pe scenă numai după trei săptămâni, așa asigură artistul că o va face de fiecare dată.

Merg puțin mai greu. Pe piciorul stâng calc mai greu și mă deranjează când urc scări. Mai greu puțin cu orele multe în mașină. Am noroc că mașina de evenimente este înaltă și nu trebuie să mă mai las în jos. La cea mică, ca o glumă, până mă așez eu pe scaun, se închid magazinele (n.r. râde).

Dar evenimentele le onorăm cu drag, mai ales că eu am responsabilitate atât pentru mine și familia mea, cât și pentru toți cei din grupul meu. Dacă nu muncesc eu, ei nu încasează. Și în 2008 am avut probleme de sănătate, m-am operat la plămâni. Și atunci am avut probleme de sănătate, dar la două săptămâni de la operație și la o săptămână de la externare am plecat la trei evenimente a mai precizat solistul Grupului Teleormanul.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-11-11



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE