2024-04-24 11:45

Fiul de 17 ani al celebrei Sinéad O Connor A MURIT

 |  14:07
Fiul de 17 ani al celebrei Sinéad O Connor A MURIT

Cântăreața Sinéad O'Connor, în vârstă de 55 de ani, a postat pe contul său oficial de Twitter un mesaj prin care a explicat că fiul ei nu mai este în viață, după ce l-a dat dispărut, în urmă cu două zile. Adolescentul și-a pus capăt vieții în cel mai crunt mod.

Mai mult decât atât, Sinéad O'Connor a tras un semnal de alarmă și a spus că nicio persoană nu ar trebui să îi urmeze exemplul fiului ei.

Atunci când avea vârsta de 14 ani, fiul lui Sinéad O'Connor a dispărut pentru prima dată și pe atunci mama lui a anunțat, extrem de îngrijorată, autoritățile.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, chiar lumina vieții mele, a decis să pună capăt luptei sale pământești astăzi și este acum cu Dumnezeu. Să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace", a scris artista.

Mai târziu, ea a postat pe Twitter un cântec care îi aparține lui Bob Marley, pe care i l-a dedicat fiului ei decedat, lui Shane.

„Acesta este pentru Shaney al meu. Lumina vieții mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaștri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniță nu ne poate despărți.”, a adăugat cântăreața.

Sinéad O'Connor s-a declarat îngenuncheată de durere în urmă cu două zile, atunci când și-a dat fiul dispărut. A știut din prima clipă că adolescentul ar putea să se sinucidă.

Poliția a lansat anterior un apel pentru asistență pentru a găsi locul unde se află Shane O'Connor, care a fost dispărut de joi, cu Sinead pe Twitter: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a dăltuit acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos degeaba. .

"Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni. Du-te la Garda și hai să te ducem la spital. Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Shane, nu mai este amuzant”, a scris cântăreața pe Internet pe atunci, potrivit Spynews.ro.

foto: Facebook Sinéad O'Connor


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2022-01-08



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE