2020-12-04 22:13

FINALĂ inedită la ”Românii au Talent”. Cine a câștigat marele premiu

 |  23:58
FINALĂ inedită la ”Românii au Talent”. Cine a câștigat marele premiu

Anul acesta, marea finală a emisiunii Românii au Talent, sezonul 10, s-a desfășurat atipic din cauza pandemiei de coronavirus, iar momentele s-au derulat de acasă. Marele premiu al emisiunii a fost câștigat de Radu Palaniță.

Finaliștii Românii au talent 2020 sunt: Erno Varga, care a primit Golden Buzz de la Andi, Gennady Tkachenko-Papizh, Theodor Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Mihai Țigaret, Aura Marcu, Sara Ardeleanu, Duo MainTenanT și Siena Vușcan.

”Ne-am întorsc acasa, dar nu ne-am plictisit deloc. Vedem si filmul meu, Romanian Tradition. Va fi ceva grandios, cu toți absolvenți de Golden Buzz. E cel mai plin de talent sezon de până acum. Juriul este acasă, de unde va juriza”, a spunea Pavel Bartoș, înainte de începerea emisiunii, într-o intervenție în cadrul știrilor Pro TV.

Concurenții s-au luptat și anul acesta pentru a intra în finală și a ajunge la marele premiu, plus titlul pentru cel mai talentat român. Suma pentru concurenții s-au bătut în această ediție este de 120.000 de euro. 

În acest an sunt recompensate pentru performanțele lor, pentru prima dată, și locurile 2 și 3. Concurenții care le vor ocupa la finalul sesiunii de vot vor obține premii de 20.000 euro, respectiv 10.000 euro. De asemenea, în această săptămână s-a votat și premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro.


Aparut in Puterea24 / Ultima modificare in data de: 2020-05-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE